AukBG.com
         24 Май 2019 г.
 
КАТЕГОРИИ []
 
 
 
За Нас


Добре дошли на страниците на новото българско онлайн тържище!AukBG.com присъства отскоро в българското интернет пространство, но за краткото си съществуване успешно популяризира своите проекти сред българските посетители – както еднолични граждани така и бизнес потребители.

AukBG.com e създаден през януари 2012 г. След преминаване на успешен тестов период през 2012 г. сайта е готов да предостави отлична възможност на своите потребители и улесни достъпа на им до безплатно предоставяне на място за извършване на успешни сделки.

Целите на AukBG.com са:

1. Да повиши продажбите Ви и рентабилността чрез изграждане на стабилни връзки с настоящите клиенти и привличане на нови такива.

2. Да стабилизира позициите Ви на вътрешния пазар.

3. Да утвърди името на фирмата Ви, като фирма, чиято продукция максимално удовлетворява изискванията на клиента за качество и асортимент като основно предимство пред конкуренцията.


Във AukBG.com работят висококвалифицирани специалисти, които могат да окажат своевременна квалифицирана помощ, както на купувачите, така и на продавачите. Ние се стремим да допринесем към ефективността на бизнеса на нашите клиенти посредством познаване на пазара, задълбочено разбиране на бизнес процесите и придържане към строга професионална етика.

Сайта е създаден от потребители за потребители, за да Ви предостави най-актуалните и добри оферти. Ние съчетаваме удобството на онлайн пазаруването със силата на интернет рекламата и неограничените възможности на социалните мрежи, за да осигурим перфектната оферта на нашите потребители, като същевременно популяризираме бизнеса на клиентите си.

Вярваме, че можем да предложим нов и обещаващ старт на хората, които се стремят да добавят значима стойност чрез работата си.

AukBG.com работи 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата и обслужва клиенти от цялата страна.

За връзка с нас:
Електронна пощa: office@aukbg.com
Телефон: 0888 506 014
  НАЧАЛО  |   ПРОДАЙ  |   РЕГИСТРАЦИЯ  |   ВХОД  |   ПОМОЩ   |   ПРАВИЛА & УСЛОВИЯ   |   ЗА НАС   |   КОНТАКТИ  
Страницата е заредена за 0.011669 секунди
counter free hit unique web
eXTReMe Tracker
BGtop БГ Каталог-Класация BGchart Гласувай за тази страница в Българския ТОП Top4e.Info - Класацията на българските сайтове. Топ класация МегаРейтинг PCbet.info TOP класация